Toimitus 1-3 päivässä. Ilmainen 70€+ tilauksille.

TOIMITUS & PALAUTUS

Toimitus- ja palautusehdot lyhyesti. Tarkemmat toimitusehdot löydät ostoskorista.

Toimitus

Toimituskulut ilmoitetaan kassalla ennen maksuvaihetta. Perimme maltillisen postimaksun, joka on suurin piirtein Postin Pikkupaketin tai Postipaketin verran riippuen tilauksen koosta.

Pyrimme tilauksen koon niin salliessa pakkaamaan tuotteet aina postiluukusta mahtuvaan pakettiin ja lähetämme ne Postin Pikkupakettina, eli paketit lähtökohtaisesti jaellaan postilaatikosta. Valitse tilausvaiheessa toimitusvaihtoehto Postin Pikkupaketti, jotta paketti toimitetaan luukusta. Huom! Jos postilaatikko on standardia pienempi, ei pakettia välttämättä saada toimitettua luukkuun ja tällöin lähetys toimitetaan lähimpään vapaana olevaan noutopisteeseen. Kerrostaloissa myös välioven kiinni oleminen saattaa haitata paketin toimitusta luukusta.

Palautus

Voit palauttaa tuotteita, jos ne ovat käyttämättömiä ja alkuperäispaketissa tuotelaput kiinni tuotteessa. Voit palauttaa kaikki tuotteet tai vain osan niistä. Eli jos haluat palauttaa yhden sukkaparin, maksamme takaisin sen verran, mitä yhden sukkaparin osuus tilauksestasi on. Palautuksesta pitää ilmoittaa meille viimeistään 30 päivää tavaroiden saapumisesta.

Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat kustannukset 8 euroa. Eli vähennämme sinulle palautettavasta loppusummasta palautuksen postikulut, käsittelypalkkion ja mahdollisesti myyntiin kelpaamattomien tuotteiden hinnan. Menettelemme näin, koska olemme pieni yritys ja tuotteet täytyy saada takaisin myyntiin.

  • Palauttaaksesi tai vaihtaaksesi tuotteita ota yhteyttä info@hukkasukka.fi, niin annamme sinulle palautuskoodin.
  • Pakkaa palautettavat/vaihdettavat tuotteet pakettiin - esimerkiksi alkuperäiseen lähetyspakettiin - ja vie se Postiin
  • Anna kassalle paketti ja palautuskoodi, niin paketti lähtee meille