Ohita ja siirry sisältöön

Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksiin. Katso alennukset täältä.

  Lahjaidea: kotimaiset silkinpehmeät laatusukat. Koska kaikkihan käyttävät sukkia.

  Onko lahjanhankinta edessä? Et voi epäonnistua lahjassa, kun hemmottelet läheistäsi kotimaisilla, silkinpehmeillä ja hengittävillä sukilla. Kaikkihan käyttävät sukkia ja arvostavat arjen pientä luksusta! Nämä käytännölliset lahjat sopivat niin miehelle kuin naisellekin.

  Kaikki tuotteemme toimitetaan postiluukusta mahtuvassa paketissa 1-3 päivässä.

  Katso alta lahjaideat - oli sitten kyse joululahjasta, syntymäpäivälahjasta, isänpäivälahjasta, äitienpäivälahjasta, rippilahjasta, naistenpäivälahjasta, miestenpäivälahjasta, ystävänpäivälahjasta tai ihan vaan lahjasta - niin tälle lahjalle löytyy varmasti käyttöä.

  Hukkasukat on tehty helpottamaan arkea: oman koon tunnistaa sukan pohjan logon väristä, jotta sukkien lajittelu ja etsiminen olisi mahdollisimman helppoa. Klikkaa alta suosikkiasi tutustuaksesi tarkemmin.

  Sukat lahjaksi

  Mustat bambusukat - silkinpehmeät ja hengittävät Nilkkasukat, bambua - silkinpehmeät ja hengittävät
     Lahjapaketit suoraan postiluukusta

  Voit myös tilata meiltä lahjan postiluukusta toimitettuna vaikka paketoituna suoraan lahjan saajalle - tai vaihtoehtoisesti voit tilata tyylikkäät lahjarasiat ja koristeet itsellesi paketoitavaksi. Valitse alta!

   

   

  Tuotesetit

  Tuotesetit ovat olleet aina suosittuja lahjoja. Kieli poskella nimetyt setit tulevat halvemmiksi kuin tuotteet erikseen ostettuna, joten kannattaa tutkia mikäli löytäisit sopivan setin alapuolelta. Miten olisi esimerkiksi niinkin romanttinen lahja kuin Pikkumusta-setti?

  Lahjakortti

  Mikäli et tiedä toisen jalan kokoa tai haluat muuten vain antaa valinnan vapautta, niin harkitse lahjakorttia verkkokauppaamme. Lahjakortin löydät täältä.

   

  Toivottavasti löydät sopivan lahjan meiltä, olit sitten etsimässä lahjaa vaimolle, miehelle, tyttöystävälle, poikaystävälle, ystävälle, pojalle, tyttärelle tai sukulaiselle. Jos sinulla on erityistoiveita, niin toteutamme niitä mielellämme - toivo esimerkiksi sähköpostitse - osoite löytyy sivun alalaidasta.

   

  Katso kaikki tuotteemme täältä.

   

  Nopea ja ilmainen toimitus

  1-3 päivässä suoraan postiluukkuun

  Kaikki yleisimmät maksutavat

  Pankkikortti, luottokortti, verkkopankki, lasku, MobilePay, Siirto...

  30 päivän palautusoikeus

  Palauta tai vaihda kaikki tai osa tuotteista