Toimitus 1-3 päivässä. Ilmainen yli 50€ tilauksille.

Ohuet kesäsukat nyt varastossa!

Usein kysytyt kysymykset

Myyttekö kiristämättömiä sukkia?

Sukkamme on kudottu suun kohdalta yksikerroksiseksi ja mahdollisimman vähän kiristäväksi, joten se puristaa paljon vähemmän kuin normaali sukka. Ihan virallisesti kiristämätön se ei välttämättä ole, mutta tutkimme koko ajan miten hyvin sukkamme sopii kiristämättömiä sukkia etsiville ihmisille.

Jos kiristämättömät ovat mieleesi, suosittelisimme hieman normaalia isompaa kokoa meiltä. Meidän sukat kyllä istuvat hyvin vaikka valitsee hieman isommankin sukan. Alla arvio kiristämättömiä sukkia käyttävältä koekäyttäjältä, joka kokeili Hukkasukkia; omaa kokoa sekä yhtä kokoa isompaa.

Sanoisin, että isompi sukkakoko toimii paremmin, kun haluaa ettei sukka purista nilkkaan painaumia. Pienempi koko oli pesunkin jälkeen ihan ok, mutta aika napakan puoleinen eikä sitä ihan kiristämättömään kategoriaan laittaisi.  Pienempi sukkaparikaan ei ollut huono kiristävyyden kannalta, koska todella moni ”tavallinen” sukka puristaa paljon enemmän."

Marke, koekäyttäjä

Mitä sukka- ja vaatemalleja teillä on myynnissä?

Myymme vain yhtä mustaa normaalivartista bambusukkaa. Keväällä 2021 mallistoomme tulee musta lyhytvartinen sukka - sopii varsinkin kesän keleille!

Myymme myös t-paitoja ja kasvomaskeja.

Valikoimaamme eivät toistaiseksi kuulu tukisukat, villasukat, varvassukat, ym. erikoissukat.

Mitä väri- tai kuviovaihtoehtoja on saatavilla?

Tällä hetkellä myymme vain mustaa ja valkoista sukkaa. Haluamme tarjota äärimmäisen mukavan perussukan, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin. 

Mitä kokoja on saatavilla? Onko lasten kokoja?

Tällä hetkellä myymme kokoja 33-47, joka kattaa suurimman osan aikuisista ja kouluikäisistä lapsista. Pienemmille lapsille ei vielä ole sukkia, mutta jos olisit kiinnostunut ostamaan, niin lähetä ihmeessä meille viestiä!

Minkä koon valitsen?

Mittaa jalkasi varpaan kärjestä kantapään aivan takaosaan ja etsi alla olevasta taulukosta sukan kokosi.

Huomioi, että taulukot ovat aina suuntaa antavia. Jaloissa on paljon muitakin eroja kuin jalan pohjan pituus. Sukkahan on usein venyvää materiaalia toisin kuin kenkä, joten se lyhenee pituussuunnassa samalla, kun se paksunee leveyssuunnassa.

On sirompaa miehen jalkaa, on tukevampaa naisen jalkaa. Kapea-/sirojalkainen voikin harkita kokoa pienempää sukkaa, kun taas paksumpijalkainen voi harkita kokoa suurempaa sukkaa, jos ei ole sijoittunut aivan oman kokohaitarinsa keskelle.

 

 Jalan pohjan pituus, cm Sukan koko (= kengän koko)
29-30,5 45-47
27-28,5 42-44
25-26,5 39-41
23-24,5 36-38
21-22,5

33-35

 

Valitsenko isomman vai pienemmän sukan?

Jos olet kahden vaiheilla, niin isompi on turvallisempi vaihtoehto. Sukkamme on suunniteltu hyvin tyköistuviksi, jotta ne istuvat paikoillaan, eivät rullaannu, hierrä tai irtoile, ja tuntuvat mukavilta koko ajan.

  • Isompaa sukkaa on mahdollista kutistaa pesukoneessa ja varovaisesti myös kuivurissa.
  • Liian pienessä sukassa varpaat voivat joutua ahtaalle, mikä voi johtaa hikoiluun, epämukavaan tunteeseen ja jopa jalan virheasentoihin.
  • Pieni sukka voi kulua puhki helpommin, sillä kun sukka venyy jalassa, joutuu se isommalta pinta-alalta kosketukseen maan/kengän kanssa.

Jos kuitenkin etsit kiristämättömiä sukkia, unisukkia tai sukkia kotoiluun - tai pidät löysemmistä sukista, valitse rohkeasti isompi koko.

Kuinka pitkä sukkanne varsi on?

Hukkasukkien varsi on ns. normaalinpituinen, eli se yltää muutaman sentin nilkan yläpuolelle. Sukan varsi näkyy tennarikengän ja varrellisen kengän ulkopuolelle. Venytettynä ehkä jopa pidempivartisen kengän ulkopuolelle.

Alla suuntaa-antava taulukko eri kokojen varsien pituuksista.

 Koko Varren pituus, cm
33-35 11,5
36-38 13
39-41 14,5
42-44 16
45-47 19

 

Kutistuuko sukka pesussa?

Sukka kutistuu noin 10% ensimmäisessä pesussa, mikä on jo huomioitu sukan koossa, joten voit huoletta ostaa omaa kengänkokoasi vastaavat sukat.

Pesuohjeet?

  • Pese sukat 40 asteessa
  • Vältäthän rumpukuivausta, sillä kova lämpö saattaa kutistaa sukan venyvää materiaalia elastaania, mikä voi johtaa sukan huonompaan istuvuuteen tai kutistumiseen.
  • Myös huuhteluaineet voivat vaurioittaa elastaania, joten vältäthän niitäkin. Sukkamme on silkkisen pehmeä ilman huuhteluainettakin. Bambuviskoosi ei myöskään sähköisty.

Luethan lisää sukkien hoidosta täältä: https://www.hukkasukka.fi/blogs/hukka-sukassa-blogi/sukkien-pesu-ja-hoito

Mitä materiaalia sukat ovat?

Sukkamme materiaali on 78% bambuviskoosia, 15% polyamidia ja 7% elastaania. Lue lisää bambuviskoosista täältä: https://www.hukkasukka.fi/pages/tarinamme

Miksi minun pitäisi valita juuri teidän sukkanne?

Erinomainen kysymys! Bambuviskoosi on aivan ylivoimainen sukkamateriaalina mm. pehmeytensä ja hengittävyytensä takia ja siksi olemmekin sen valinnut materiaaliksi.

Ostamalla sukkiamme teet eettisen valinnan, sillä laadukkaat sukkamme kestävät pitkään, ne on valmistettu Suomessa ja langat tulevat Euroopasta eettisistä työolosuhteista.

Onhan markkinoilla muitakin kotimaisia bambusukkia. Meidän sukkiemme kantava idea on helpottaa arkea: sukkien koot on merkattu erivärisillä logoilla, jotta sukkien etsiminen pyykätessä ja aamun kiireessä olisi mahdollisimman helppoa. Jos yksi hukkuu, niin ei väliä: kaapissa on vielä useampi musta hukkasukka.

Logo sukan pohjassa on myös hauska yksityiskohta ja tapa irrotella sukkien kanssa, jos et rohkene ostaa kirkuvan räikeitä hupisukkia. Logo myös muistuttaa sinua mistä saat lisää mahtavia sukkia.

Hukkasukan mallistoon kuuluu vain vähän eri malleja, minkä takia toimintamme on hyvin tehokasta. Meille on kunniakysymys saada lähetykset salamannopeasti perille suoraan kotiin. Paketit lähtevät samana tai aivan viimeistään seuraavana arkipäivänä ja on yleensä perillä 1-3 päivässä suoraan postilaatikossasi. Kuuntelemme asiakasta aina kiinnostuneena heidän toiveistaan ja pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluamme.

Yhteystiedot?

Yhteystietomme löytyvät aivan sivun lopusta, tai voit lähettää meille viestiä ruudun oikeasta alalaidasta löytyvästä chat-pallosta. Vastaamme nopeasti :)

Tässä vielä mailiosoitteemme: info@hukkasukka.fi