Ohita ja siirry sisältöön

Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksiin. Katso alennukset täältä.

  Mitkä ovat parhaat sukat hikoileville jaloille?

  Herkästi hikoilevat jalat voivat tarvita jotakin muuta kuin sitä perus marketin puuvillasukkaa. Puuvilla onkin hikoilun kannalta varsin huono materiaali. 

   

  Bambu ja villat ovat parhaita materiaaleja

  Parhaat sukat hikoileville jaloille ovat ohuet ja ne on tehty materiaalista, mikä siirtää hyvin kosteutta pois jalasta. Hyvin kosteutta siirtäviä materiaaleja on esimerkiksi keinokuidut, bambu sekä villat. Sekoitemateriaalista valmistetut sukat on todistettu parhaiksi siirtämään kosteutta jaloista. Vältä kuitenkin liian isoja keinokuitupitoisuuksia - se jos mikä hiostaa.

   

  Liian pienet sukat lisäävät hikoilua

  Valitse mieluummin liian isot kuin liian pienet sukat, jotta varpailla on tilaa hengittää. Jos sukka tuntuu aivan liian isolta, voit yrittää kutistaa sitä kuivausrummussa. Liian pientä sukkaa taas on vaikea suurentaa. 

   

  Meidän suosituksemme

  Meiltä löytyy niin bambuviskoosista tehtyä kuin merinovillastakin tehtyä sukkaa.

  Kumpikin materiaali siirtää erinomaisesti kosteutta pois jalasta ja antaa ilman kiertää. Ne myös kuivuvat nopeasti. Jalkasi pysyvät kuivina kuumempanakin päivänä - ja lämpimänä kylmimpänäkin päivänä. Merinovilla on villaa, mutta se ei kutita jalkoja, vaikka normaali villa niin saattaakin joskus tehdä.

  Merinovilla on saavuttanut maineen loistavana materiaalina ja se tuntuu olevan monelle takuuvarma valinta.  Vähemmän tunnettu bambuviskoosi on kuitenkin loistava vaihtoehto merinovillalle.

   

  Mitä eroa merinovillalla ja bambuviskoosilla on?

  Yleisesti ottaen bambusukkamme ovat hieman silkkisemmän tuntuisia, joustavampia ja pehmeämpiä kuin merinovillaiset. Merinovilla taas on hieman kovempaa, mikä voi olla hyvä asia urheillessa, retkeillessä tai muussa kovassa käytössä. Tai jos on tottunut jämäkämpään jalkatuntumaan. Arkikäytössä sekä kovemmassakin käytössä kumpikin tuntuu mahtavalta jalassa emmekä uskalla sanoa kumpi on parempi - se on niin mielipidekysymys.

   

  Kuten aiemmin on mainittu, liian pieni sukka voi hiostaa jalkoja. Hukkasukat ovat hyvin tyköistuvia - jos olet sukan koosta kahden vaiheilla, valitse isompi.

  Tutustu alapuolelta ja osta silkinpehmeät ja hiostamattomat Hukkasukat hellimään jalkojasi.

  Kevyt bambusukka - kotiin sekä kevyeen työhön ja liikkumiseen

  Vahva bambusukka - myös raskaampaan liikuntaan

  Merinovillasukka - myös kestävä ja urheilullisempi, hieman lämpimämpi vaihtoehto

   

  Nopea ja ilmainen toimitus

  1-3 päivässä suoraan postiluukkuun

  Kaikki yleisimmät maksutavat

  Pankkikortti, luottokortti, verkkopankki, lasku, MobilePay, Siirto...

  30 päivän palautusoikeus

  Palauta tai vaihda kaikki tai osa tuotteista